Fony3D a Logix3d

tonyboy
24.05.2009 @ 19.52

...tie hry su chranene protipiratskou ochranou,preto zbitocne verejne postujete poziadavky na tie kody.Nikomu z nas nebude fungovat kod toho druheho.
Traposite tu s tim pre smiesnych 30kc,co je dnes v porovnani s inymi hrami asi fakt ta najludskejsia cena co vam mohol niekto dat za svoju odvedenu pracu (vlastne ked tak pocitam tak za cenu 1 hry za 4Eura mate vsetky 4 hry z tej serie).
Priznajte sa,kolkim z vas sa uz podarilo zablokovat si tu hru nadobro tim ze stale skusal spatny aktivacny kod? :-D

p.s. Kolko ste na tom zrobili najviac bodov?

tonyboy
02.05.2009 @ 14.03

:-D ... a divis sa? :-P

Vítězslav Zvonek
25.04.2009 @ 13.06

No nefunguje :D

BoredBear
24.04.2009 @ 14.35

No ja to zkousel s kamosem (on koupil a ja zkousel jeho kod; mame i stejny telefony) a stejne to neslo :-| Tak sem neco malo objetoval no, precejenom v dnesni dobe ma clovek zadaco snad vsechno a to ty hry stojej vetsinou 80, tak jednou me 30 nezabije. Kdyztak na seasons byl muj kod 42457466 tak ho muzes zkusit ;-)

Vítězslav Zvonek
24.04.2009 @ 08.10

Neznáte někdo aktivační kód na Fony 3D Seasons?

Vítězslav Zvonek
24.04.2009 @ 08.57

Ne opravdu o tom nic nevím.Tohohle vývojáře vůbec neznám.Ale ten Fony3D je fakt nářez!

tonyboy
23.04.2009 @ 20.28

O tomto sa tu zrejme este asi moc nevie,co?
tf-mobile.com/CZ/Gam…

«
»

K zapojení do fóra je nutná registrace

NEJOBLÍBENĚJŠÍ

HRY DO MOBILU

God of War: Betrayal

God of War: Betrayal

Pokud chce Kratos získat zpět svou pozici boha války, musí využít destruktivní zbraně a magické útoky.

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D je unikátní java hra, fotbal ve 3D prostředí. Bitva na hřišti začíná! Zvolte si svůj tým a vyhrávejte zápasy! K dispozici je...

Facebreaker

Facebreaker

Zasyp soupeře údery, ať ani rána nepadne vedle v této boxerské arkádě! Znič mimořádně silné protivníky s jedinečnými styly a unikátními pohyby....