Mrtvá java a simbian

Libor Novotný
27.10.2009 @ 11.24

Jj taky se přidávám a souhlasím..iPhone má velkou budoucnost, ale není se čemu divit..

Vítězslav Zvonek
20.10.2009 @ 14.36

Naprosto s tebou souhlasím ;-)

Fishlabs
20.10.2009 @ 11.48

Už delší dobu pozoruji vyvíjející se stav týkající se hlavně herních platforem javy,i-phonu a simbianu.A můj názor na dnešní situaci?Velice jednoznačný.Java podle mě už částečně umřela,nebot téměř všechni vývojáři java her-jak už jistě víte,přesedlaly na i-phone hry.Nejvíc mě však zaráží fakt,že dosud nejlepší vývojářská firma fishlabs skončila definitivně s javou.Gameloft pouze zřídka kdy udělá java hru,a ostatní vývojáři plánují stále více i-phone her než java her.A co simbian?Je sice hezké,že na různé verze simbianu je docela dost her jako třeba série hry quake či doom,ale se simbianem je to zatím nejisté,nebot žádné tituli nevýcházejí.Nejsem sice uživatel smartphonu,ale simbian hráči nejspíš ustoupí spíše na i-phone,protože každý musí vědět-a ted to řeknu natvrdo-Že s javou,jak už to tak vypadá je asi konec.A jak už asi víte,tak at vyjde jakákoliv javovka v tomto období,tak si odnese spíše průměrné hodnocení,a u i-phone her je to přesně naopak-at víde jakákoliv i-phone hra,tak si vyfasuje výborné hodnocení,a to je bohužel fakt.A z toho všeho vyvozuji,že kdo si chce užít hodně kvalitní kapesní hry,tak jedině i-phone,anebo se na to všechno vykašlat,a pařit na komplu,asi tak,jak to dělám já....

«
»

K zapojení do fóra je nutná registrace

NEJOBLÍBENĚJŠÍ

Animal Ark – Afrika

Nenáročná budgetovka od slovenského studia Sketch Games přináší interaktivní poznávání malebné Afriky!

Dracula: The Path of the Dragon

Zhasněte světla, stáhněte žaluzie, zabedněte okna a dveře, pod polštář si dejte dřevěný kůl, na krk věnec z česneku a nasaďte si...

GT Racing: Motor Academy

PSP má své Gran Turismo, iPhone má Real Racing, případně NFS:Shift. Nebo už měl? Podívejte se s námi v rozsáhlé recenzi.

NOVĚ NA FÓRU

rubygates

raimo | 21.02. 2010 | Mimo mísu

NETLIZARD

Fishlabs | 15.12. 2009 | Java hry

Java King

Vítězslav Zvonek | 30.11. 2009 | Novinky

Mobilgamer

Vítězslav Zvonek | 05.11. 2009 | Java hry

Mrtvá java a simbian

Fishlabs | 20.10. 2009 | Java hry

World of Dragon's

Semty | 17.10. 2009 | Java hry

HRY DO MOBILU

Ridge Racer Drift

Ridge Racer Drift

Ridge Racer Drift přináší arkádové závody. Závoď až se 6 soupeři v režimu Grand Prix a odemkni nové možnosti jako auta a tratě. Během jízdy můžeš...

Revival 2

Revival 2

Nejpropracovanější strategie pro mobily! Znáte legendární budovatelskou strategii Civilization na PC? Tak v Revival 2 budete jako doma! V Revival 2 vás čeká...

D.O.D. – Defend or Die!

D.O.D. – Defend or Die!

Braň své pozice do poslední kapky krve! Jednoduchý a zábavný koncept, který tě chytně a jen tak nepustí! Hordy německých vojáků se vrhají na tvé...