Mrtvá java a simbian
Libor Novotný
27.10.2009 @ 11.24
Jj taky se přidávám a souhlasím..iPhone má velkou budoucnost, ale není se čemu divit..
Fishlabs
20.10.2009 @ 11.48
Už delší dobu pozoruji vyvíjející se stav týkající se hlavně herních platforem javy,i-phonu a simbianu.A můj názor na dnešní situaci?Velice jednoznačný.Java podle mě už částečně umřela,nebot téměř všechni vývojáři java her-jak už jistě víte,přesedlaly na i-phone hry.Nejvíc mě však zaráží fakt,že dosud nejlepší vývojářská firma fishlabs skončila definitivně s javou.Gameloft pouze zřídka kdy udělá java hru,a ostatní vývojáři plánují stále více i-phone her než java her.A co simbian?Je sice hezké,že na různé verze simbianu je docela dost her jako třeba série hry quake či doom,ale se simbianem je to zatím nejisté,nebot žádné tituli nevýcházejí.Nejsem sice uživatel smartphonu,ale simbian hráči nejspíš ustoupí spíše na i-phone,protože každý musí vědět-a ted to řeknu natvrdo-Že s javou,jak už to tak vypadá je asi konec.A jak už asi víte,tak at vyjde jakákoliv javovka v tomto období,tak si odnese spíše průměrné hodnocení,a u i-phone her je to přesně naopak-at víde jakákoliv i-phone hra,tak si vyfasuje výborné hodnocení,a to je bohužel fakt.A z toho všeho vyvozuji,že kdo si chce užít hodně kvalitní kapesní hry,tak jedině i-phone,anebo se na to všechno vykašlat,a pařit na komplu,asi tak,jak to dělám já....
K zapojení do fóra je nutná registrace
NEJOBLÍBENĚJŠÍ
Mafia II Mobile
“S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní.” - Al Capone
Tron Legacy
Stará dobrá bitva tanků v novém kabátě. Jak dopadla veleslavná videohra Tron Legacy podle ještě slavnějšího sci-fi filmu v podání...
SimCity Deluxe
Světoznámý simulátor starostenského úřadu, tentokrát v provedení de luxe.
NOVĚ NA FÓRU
Zájemci o post redaktora na Mobilgameru
Vítězslav Zvonek | 31.08. 2010 | Mimo mísu
Zombie Infection na iPhone-soutěž
Bendergast | 28.08. 2010 | Diskuzce k článkům
Age of Heroes: Online
Vítězslav Zvonek | 01.08. 2010 | Java hry
POP retro
Viper2 | 16.06. 2010 | iPhone hry
Gameloft na MG
rusty | 17.05. 2010 | Java hry
Silent Hill 3
Vítězslav Zvonek | 20.03. 2010 | Java hry
HRY DO MOBILU
God of War: Betrayal
Pokud chce Kratos získat zpět svou pozici boha války, musí využít destruktivní zbraně a magické útoky.
Tournament Arena Soccer 3D
Tournament Arena Soccer 3D je unikátní java hra, fotbal ve 3D prostředí. Bitva na hřišti začíná! Zvolte si svůj tým a vyhrávejte zápasy! K dispozici je...
Facebreaker
Zasyp soupeře údery, ať ani rána nepadne vedle v této boxerské arkádě! Znič mimořádně silné protivníky s jedinečnými styly a unikátními pohyby....