Mobilgamer

Vítězslav Zvonek
13.03.2010 @ 10.13

Já I-Phone měl,ale nebyl jsem s ním spokojen a tak jsem ho prodal a vrátil se ke staré dobré Javě :-)

Fishlabs
14.12.2009 @ 13.49

Ano,přesně tak.Ale já osobně bych nikomu koupi iphonu nedoporučoval,jelikož nejenže hry na iphone nejsou zrovna zadarmo,ale dokonce na unlocknuté iphony se vymýšlejí stále nové viry.

Matěj Pokorný
30.11.2009 @ 08.37

Jenže každdý nemá Iphone. Trochu víc javy/symbianu by neuškodilo

Fishlabs
05.11.2009 @ 17.33

Kámo,kdyby se tady recenzovali pouze java hry,tak to tady může šéfredaktor rovnou zabalit.A vůbec se nebojím říci,že JAVA JE ABSOLUTNĚ V HÁJI.Kdo chce kvalitní zábavu v nijak extra rozlišení,at bere i-phone,a kdo chce levnou konzoli s drahými hrami,at bere psp.

Matěj Gause
05.11.2009 @ 16.47

Ahoj, chceme nabídnout co možná nejširší spektrum platforem do kapsy a iPhone nebo Nintendo DS jsou nedílnou součástí téhle zábavy. Žádné obavy, i nadále se budeme snažit recenzovat co nejvíce mobilních her.

Vítězslav Zvonek
05.11.2009 @ 14.05

Proč zde uveřejňujete recenze na Iphone nebo Nintendo DS?! Tohle je přece MOBILgamer,ne Iphonegamer nebo Nintendogamer ne?!

«
»

K zapojení do fóra je nutná registrace

NEJOBLÍBENĚJŠÍ

HRY DO MOBILU

God of War: Betrayal

God of War: Betrayal

Pokud chce Kratos získat zpět svou pozici boha války, musí využít destruktivní zbraně a magické útoky.

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D je unikátní java hra, fotbal ve 3D prostředí. Bitva na hřišti začíná! Zvolte si svůj tým a vyhrávejte zápasy! K dispozici je...

Facebreaker

Facebreaker

Zasyp soupeře údery, ať ani rána nepadne vedle v této boxerské arkádě! Znič mimořádně silné protivníky s jedinečnými styly a unikátními pohyby....