pro ANONIM z recenze u tomb raider,co píše o tom007
Fishlabs
18.11.2008 @ 13.01
Muj názor zní takto,ten,kdo stahuje z warezu,je s prominutím blbec.A to,že to píšeš,tak se chceš stejně zavděčit,než vyjevit názor.
tom007
14.11.2008 @ 14.24
Tak poslouchejte,já nejsem blbec,ale asi chápete,když máte blby období,a ještě víc vás naštve to,že vydíte od někoho ještě blbější názor,který se týká zpochybnění mého názoru,tak to dokáže naštvat.A co se týče warezu,tak s tou většinou mám pravdu,ale hodně z nich to nepřiznává jako já,z warezu muže stahovat kdokoliv,kdo je na dně s kreditem,a kdo chce rychlé odreagování.No poslyšte,muj kamoš stahuje z warezu,ale před ostatními dělá,že nikdy nic nestáhl,a schválně před nimi si stahuje normálním zpusobem hry.A co se týče peněz,tak otázkou je,kam přicházejí ty peníze z her,pochibuji,že by je dostávali vývojáři,když např.některá z jejich her má malou stahovanost,tak to by přeci byli na mizině,nemyslíte?A abyste věděli,hry na vyšší urovni,jako např.od fishlabsu atd.si stahuju z kreditu normálně,protože warez hry nestojí za nic,např.mám 95her v mobilu-40stáhlých,a ostatní z warezu.Ty z warezu se většinou zasekávají,nebo se při nich restartuje mobil,nebo se sesypou texty,a mohou být i osekané o grafiku,levely,atd.jako např.moje hry z warezu,a názor že ti,co stahují z warezu jsou splodina,tak to si myslím taky,protože ta osekanost warez her mě přestává bavit.NEMYSLETE SI,ŽE JSEM TU PROKECAL TUNY TEXTU JEN PROTO,ABYCH SE VÁM ZAVDĚČIL,ALE PROTO,ABYCH VYJEVIL SVUJ VLASTNI NAZOR NA WAREZ HRY.
Jan Šťastný
13.11.2008 @ 17.38
Smazány příspěvky od uživatele tom007. Ostatní slušní uživatelé mohou pokračovat v diskuzi..
Matěj Pokorný
13.11.2008 @ 16.13
tom007:
Víš, já lidi jako tebe moc nechápu. Jeden se tady zmíní že warez je zakázaný a že autoři her taky musejí z něčeho žít. A ty na něj hned začneš nadávat. Pokuď nesnášíš lidi co mají jiný názor než ty a hned jim nadáváš, asi moc kamarádů nemáš.
Hry by mohli stát klidně i 20 Kč. Jejich cena je tak "vysoká" kvůli lidem jako seš ty. Kdyby si každý hru od autora koupil, nemusel by vůbec zdražovat. Jenže když si jí odhadem 95% stáhne, autorovi nezbývá než hru zdražit. Pochybuju že kdybys 3 měsíce na něčem makal, fakt se ti to povedlo a chtěl za to aspoň nějaké peníze, že by ti nevadilo kdyby si to každý stáhl někde zdarma z warezu a tobě by nikdo nic nedal za 3 měsíce pilné práce. Ty 3 měsíce práce mají hodnotu 150 Kč.
Jestli nadáváš tomu anonimovi, budeš muset nadávat i mě. Já s ním naprosto souhlasím. A hele, další nepřítel. Podobný názor mají asi i admini.... další.
Věř mi že s takovýmhle přístupem tě nikde nebudou chtít. Ale jo, u zedníků chvíli jo :D.
K zapojení do fóra je nutná registrace
NEJOBLÍBENĚJŠÍ
NOVĚ NA FÓRU
Reklama w Google
lotFoemex | 09.02. 2012 | Java hry
Reklama
acipastEnat | 06.02. 2012 | Java hry
Reklama w Google
siskBooxfouro | 04.02. 2012 | Java hry
Why Do Eyeglasses Equivalent Nerd
Williamiscvk | 04.02. 2012 | Java hry
Reklama internetowa
nenoboish | 03.02. 2012 | Java hry
Народная медицина
HRY DO MOBILU
God of War: Betrayal
Pokud chce Kratos získat zpět svou pozici boha války, musí využít destruktivní zbraně a magické útoky.
Tournament Arena Soccer 3D
Tournament Arena Soccer 3D je unikátní java hra, fotbal ve 3D prostředí. Bitva na hřišti začíná! Zvolte si svůj tým a vyhrávejte zápasy! K dispozici je...
Facebreaker
Zasyp soupeře údery, ať ani rána nepadne vedle v této boxerské arkádě! Znič mimořádně silné protivníky s jedinečnými styly a unikátními pohyby....