» Fórum » Mimo mísu » SMS

SMS

Jan Šťastný
17.04.2009 @ 13.53

Doručenka je zpráva o přijetí zprávy, tedy dá se očekávat, že si ji přijemce přečte :) potvrzení o přečtení zprávy podle mne nejde, u emailu ano, u sms podle mne ne.

Vítězslav Zvonek
17.04.2009 @ 10.03

Doručenka je potvrzení o odeslání zprávy,jenže já hledám potvrzení o PŘEČTENÍ zprávy.

Jan Šťastný
16.04.2009 @ 20.57

Samozřejmě toto lze, jmenuje se to "doručenka", neboli "výpis". Toto oznámení ti přijde v okamžiku, kdy příjemce zprávu obdrží. Nevím jaký máš telefon, ale klasicky by to mělo jít přes nastavení sms...

Vítězslav Zvonek
16.04.2009 @ 11.18

Chtěl bych se zeptat,jestli na mobily existuje nějaká služba,která zařídí,aby mi přišlo potvrzení o přečtení SMS,protože někdy si nejsem jistý,jestli si dotyčný zprávu přečetl.

«
»

K zapojení do fóra je nutná registrace

NEJOBLÍBENĚJŠÍ

HRY DO MOBILU

God of War: Betrayal

God of War: Betrayal

Pokud chce Kratos získat zpět svou pozici boha války, musí využít destruktivní zbraně a magické útoky.

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D je unikátní java hra, fotbal ve 3D prostředí. Bitva na hřišti začíná! Zvolte si svůj tým a vyhrávejte zápasy! K dispozici je...

Facebreaker

Facebreaker

Zasyp soupeře údery, ať ani rána nepadne vedle v této boxerské arkádě! Znič mimořádně silné protivníky s jedinečnými styly a unikátními pohyby....