velikost java her-kb,mb...

Miruna Pokorný
15.05.2009 @ 20.33

Hry na iphona-to byla jen otázka času;a co je fakt,že jsou dostupný i cenově.Teď si pořídilo iphona spousta lidí,tak se musí nakrmit husička...
Mě spíš fascinuje mobil-na kterým se dají hrát hry,než "konzole" z který se dá volat.

Fishlabs
15.05.2009 @ 13.04

To věřím.Ale co jsem se díval na ruznych webech,tak moc simbian her není k zastižení.Podle mně ted expandují iphone hry.

Matěj Pokorný
13.05.2009 @ 17.46

Tam by byl problém s ovládáním. I u Quake III se musí mířit nahoru a dolů a u téhle hry je to ještě důležitější...

Fishlabs
13.05.2009 @ 16.50

Přesně tak.Velikosti her neustále stoupají,a budou stoupat i nadále,a to v jakékoliv platformě.Symbiany by i klidně zvládli return to castle wolfenstein,který má také něco přes 700mb.

Matěj Pokorný
13.05.2009 @ 14.01

Counter-Strike Mobile [3,7 MB]
Galaxy on Fire 2 [1,6 MB]
Fallout [2,1 MB]
Heroes III (beta) [8,7 MB]
Pokemon [3,5 MB]

a takhle bych mohl pokračovat. Jo a na mé Nokii E51 hraju i symbian hry jako například:
Quake II [383 MB] !!!
Brothers in Arms [57 MB]
Duke Nuken [53 MB]
Lamend Island [60 MB]

a pokuď se to náhodou někomu zdá málo, tak taková Quake III zabírá skoro 700 MB. Bohužel ji spustíte jen na Nokii N95 8GB a podobných mobilech (min. 128 MB RAM)

Fishlabs
13.05.2009 @ 13.16

Dnešní java hry snad už nevypadají jako kostičky,nebo jo?no,závisí samozřejmě na tom,jaky máš na mobilu rozlišení.Já mám na mým k850i 240x320,a vyděl jsem už i 352x416,což je celkem vysoky.Ale nejlepší to má muj bracha se svym komunikátorem-800x640,a to už je vážně hi-end.Ale zahraje si tam pouze javovky speciálně upraveny pro dotykovej displej,a těch není moc-skoro žádná.Ale spíš tam paří naemulovany ps1 hry a stary win.hry-starcraft1,warcraft1,2,age of empires,mythology atd...faktycky nářez.A má ještě menší tlouštku než muj k850i.

Miruna Pokorný
13.05.2009 @ 11.20

Jasně a čím budou lepší founy,tak i hry nebudou vypadat jako "kostičky".
Koukal jsem na svoji N 6310ku,jakej to byl pane-jo Foun /a pořád je/,nechal jsem si ji z nostalgie-když jsem tenkrát za ni vysolil asi 3 platy!! Celých 0,18 MB paměti!! dneska by to nebyla gameska...
Někde jsem četl,že přistávací modul Apolla na Měsíc a jeho počítač,by dnes zvládlo tech. propojení asi tří mobilních telefonů-paralelně-typu např. N95,SE C905.To mě právě na tom bere-co všechno se dnes nechá dělat na tel.

Fishlabs
13.05.2009 @ 07.08

No to víš,na mým mobilu hodně javovek přesahuje 1mb ale spíš v pruměru 600kb a víc.A myslím si,že se to bude zvedat,protože jsou javovky stále novější.

Miruna Pokorný
12.05.2009 @ 21.24

mám SE a příjde mi,že za poslední rok jsou gamesky jednou tak větší-datově-,mám rád dobrou grafiku a detaily,takže loni byla slušná hra tak 300-350kb,např.BiA-art of war,SC-pandora,Crash Arena 3d atd.Potom to byly vyjímky jako Blades and Magic,Gladiator,heli strike3d,pár sportovek R-Fotball a Asphalt3.Když jsem pařil MoHA3d,mylel jsem že je to max. od javy,bez symb.
Ale když kouknu co mám teď ve founu,tak to nejde pod 500-550kb a ani se nedivím.Samo že vyjímka pp.Vývojáři je vidět že makaj a konkurence-tím myslím klasickou JAVU. ??

«
»

K zapojení do fóra je nutná registrace

NEJOBLÍBENĚJŠÍ

HRY DO MOBILU

God of War: Betrayal

God of War: Betrayal

Pokud chce Kratos získat zpět svou pozici boha války, musí využít destruktivní zbraně a magické útoky.

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D je unikátní java hra, fotbal ve 3D prostředí. Bitva na hřišti začíná! Zvolte si svůj tým a vyhrávejte zápasy! K dispozici je...

Facebreaker

Facebreaker

Zasyp soupeře údery, ať ani rána nepadne vedle v této boxerské arkádě! Znič mimořádně silné protivníky s jedinečnými styly a unikátními pohyby....