I-PHONE 2G-K850I

Fishlabs
21.08.2009 @ 18.09

Jelikož se mi v poslední době hodně zamluvily i-phone hry,rozhodl jsem se ke koupi tohoto přístroje.Mou nabídkou za něj je SKORO VŮBEC NEPOUŽÍVANÝ SE K850I VE VÝBORNÉM STAVU.Nenechte se však odlákat tím,že má dva roky a tudíž postrádal platnost záruky.To ale vůbec nevadí,protože jsem ho kdysi kupoval ve značkovém obchodě-před dvěmi lety za 8500kč.Mezitím jsem celkem spokojený uživatel nokie n85.Se k850i jsem používal zhruba tak měsíc,ale pak už jsem na něj nešáhl,a nechal jsem ho v obalu,jelikož jsem používal nokii n82.Na oplátku za něj nevyžaduji váš i-phone 2g se zárukou,či v perfektním stavu.A když nebudete schopni tuto vyměnu podstopupit,tak alespon mě prosím doporučte jiného uchazeče.Předem děkuji.Jo a navíc k tomu všemu vám nabídnu i dvě pamětové karty,jednu 512mb a druhou 4gb.Neříkám,že můj k850i si musíte nutně ponechat,ale předem upozornuji,že pokud ho nabídnete na aukru spolu se všemi těmito pamětovými kartami,tak to bude daleko vyhodnější obchod než-li s i-phonem 2g.Nemusím se vám samozřejmě zminovat s faktem,že i-phone 2g oproti mémi k850i vyniká pouze v operačním systému a větším displeji.Jinak je k850i celkově lepší-5mpx,xenonový blesk,platforma a200 atd..A musím zmínit,že plnohodnotné příslušenství je samozřejmostí-tedy např.sluchátka,manuál,nabíječka atd.

«
»

K zapojení do fóra je nutná registrace

NEJOBLÍBENĚJŠÍ

HRY DO MOBILU

God of War: Betrayal

God of War: Betrayal

Pokud chce Kratos získat zpět svou pozici boha války, musí využít destruktivní zbraně a magické útoky.

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D

Tournament Arena Soccer 3D je unikátní java hra, fotbal ve 3D prostředí. Bitva na hřišti začíná! Zvolte si svůj tým a vyhrávejte zápasy! K dispozici je...

Facebreaker

Facebreaker

Zasyp soupeře údery, ať ani rána nepadne vedle v této boxerské arkádě! Znič mimořádně silné protivníky s jedinečnými styly a unikátními pohyby....